A Simple Key For پمپ ضد اسید Unveiled

الکتروموتور : بخش دوم هر پمپ ، بخش راه انداز آن می باشد که معمولا الکتروموتور است ، این الکترموتور میتواند الکتروموتور استاندارد تولید شده و یا حتی موتور پمپی ( دی اسمبل شده از پمپ های آب معمولی ) باشد. با توجه به نیاز و انتخاب کاربر، انتخاب الکتروموتور ایرانی ، چینی و یا دیگر برندهای خارجی برعهده مشتری می باشد .

به محض ورود به سایت با دنیایی از کالا های صنعتی آب رو به رو می‌شوید! هر آنچه که نیاز دارید و به ذهن شما خطور می‌کند در اینجا پیدا خواهید کرد.

***پیشنهاد میشود مقاله  رزین کاتیونی و رزین آنیونی ، تهیه شده توسط کنفتک ایران را مطالعه نمایید***

.برای مشاوره و خرید و اطلاع از قیمت‌ها با شماره‌های مندرج در سایت تماس بگیرید.

اندازه و شکل این قطعه باید با توجه به نوع دستگاه انتخاب شود و نصب آن بسیار راحت بوده و خود فرد میتواند با چرخاندن قطعه آن را نصب کند. 

امروزه پمپها در صنایع مختلف کاربردهای بسیاری دارند و به همین دلیل است که در مدل ها و سری های مختلف طراحی و تولید میشوند . پمپ اسیدی که با نام پمپ پلیمری و پمپ ضد اسید ، پمپ اسیدشور و پمپ اسید شویی نیز شناخته میشود، یکی از پرکاربردترین و پر مصرف ترین پمپها میباشد ، که قرار است در ادامه این مدل را به طور کامل به شما معرفی میکنیم. 

پمپ های مخصوص اسید سولفوریک یکی از چند دسته پمپ click here هایی هستند که برای انتقال انواع اسید از جمله اسید سولفوریک نیز استفاده میشود.

جنس بدنه پمپ ضد اسید به طور کلی، استفاده از پلیمر در پمپ های صنایعی که نیاز به انتقال سیالات خورنده دارند، انتخاب قابل اعتمادی است. استفاده آنها از پلیمر به عنوان ماده اصلی ساخت، مقاومت شیمیایی عالی، دوام و سهولت نگهداری را تضمین می کند و آنها را برای طیف گسترده ای از کاربردهای صنعتی مناسب می کند.

این پمپ‌ها به دلیل توانایی بالا در مقاومت در برابر خورندگی و فشارهای بالا، نقش اساسی در انتقال و پمپاژ انواع اسیدهای قوی مانند اسید سولفوریک، کلریدریک و نیتریک دارند.  

هر دو بخش ورودی و خروجی این پمپ ها به صورت فلنجی، سر شلنگی و قابل تغییر و در سایز مختلف استفاده می شود. همچنین با توجه به تنوع کاربرد از نظر خواص شیمیایی و فیزیکی دارای عملکردهای مختلفی در برابر خورندگی مختلف اسیدها هستند. لیست قیمت پمپ ضد اسید به صورت زیر می باشد :

انرژی مورد نیاز برای عمل این نوع دوزینگ پمپ الکترومغناطیس می باشد. به طوریکه در ساختار آنها مگنت قرار داشته که با عبور جریان برق دارای میدان مغناطیسی شده و در نهایت باعث میشود تا شفت به سمت راست و چپ حرکت نموده و تزریق مواد انجام شود.

از دیگر موارد بسیار مهم در طراحی مترینگ پمپ، دقت در اجزای تشکیل دهنده پمپ می باشد. لازم به ذکر است که اجزای تشکیل دهنده پمپ ها با توجه به نوع آنها متفاوت است. به طوریکه در پمپ های پیستونی میل لنگ، آب بند، شیر خروجی، شیر ورودی، پیستون و سیلندر وجود داشته و در نوع دیافراگمی، محفظه، دیافراگم، شیرهای ورودی و خروجی و میل لنگ و پلانجر کاربرد دارند.

کلگی پمپ : کلگی را تقریبا در بیشتر مدل های پمپ های صنعتی استفاده کرد هرچند معمولا زمانی از این قطعه استفاده میشود که افراد میخواهند دستگاه را به یک الکتروموتور نصب کنند. 

در این نوع پمپ پلیمری قسمت حلزونی پمپ توسط یک پوشش فلزی احاطه و محافظت می‌شود تا با بالا بردن مقاومت و استحکام اجزا، باعث افزایش طول عمر پمپ شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *